Trópusi KOI és GOLDFISH Spirulina rudak spirulina hozzáadásával a koi ponty és a kölykök napi táplálására.
gazdag recept megfelel a halak táplálkozási igényeinek
A spirulina ismert, hogy szabályozza az emésztést, és kiváló forrása a fehérjéknek, vitaminoknak és ásványi anyagoknak
a takarmány tartalmazza a természetes béta-glükán és C-vitamin immunstimulátorokat, amelyek együtt aktiválják az immunrendszert, ezáltal növelve a halbetegségek immunitását
Rendszeres használat biztosítja a kiváló állapotot és a hal intenzív intenzív színezését
a takarmány kevés foszfort tartalmaz P <0,7%
A speciális botszerkezetnek köszönhetően a takarmány vízszintben marad, és nem esik az aljára
adagolás:
10-15 ° C hőmérsékleten - naponta egyszer
15 ° C feletti hőmérsékleten - naponta többször
VIGYÁZAT:
Ha a hőmérséklet 15 ° C alatti ADAGOLÁS mi nem, mivel a hal alacsony hőmérsékleten gátolják a metabolizmusát nem eszik MI?