Egyedi, innovatív élelmiszer- és algák mindennapi etetésére édesvízi és tengeri növényevő halfajok, amelyek az algák fontos eleme a táplálkozás, és a mindenevő - mint kiegészítő élelmiszer.
Ez három alga: Chlorella (Chlorella vulgaris) és Ascophyllum nodosum és Laminaria digitata, más néven alga, hínár.
Chlorella szereplő telítetlen zsírsavak, fehérje (gazdag esszenciális aminosavak) és vitaminok, valamint mikro- és makro alga tengeri moszat (beleértve a jód, a króm, a szelén és a vas) biztosítanak kitűnő állapotban, intenzív növekedés és vitalitását.
Az élelmiszer-ellátás halat rendszeresen használt egy nagy adag klorofill - a zöld pigment, amely koncentrált forrása Chlorella; A klorofill csökkenti a növekedést a nemkívánatos baktériumokat az emésztőrendszerben, megakadályozva gyulladás.
Aloe Vera támogatja az immunrendszert a halak és elősegíti a normál baktériumflóra az emésztőrendszerben.
Köszönhetően erősítő tulajdonságait élelmiszer 3-algák lehet használni a haltáp meggyengült és alatt akklimatizációs és helyreállítás.